sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Maailmalla 2.

Nyt tuli niin ikävä kesää ja kielimatkaa, jonka tein EF:n kanssa Maltalle, Gozolle, niin halusin tehä toisen kielimatkapostauksen ja näyttää teille lisää mun ihanasta matkasta!

Tässä tulee nyt kuvia meidän resortilta, Villag Tal-Fanalilta, missä tosiaan tutustuttiin altaalla moniin uusiin ihmisiin ja jossa asuin samassa huoneessa ihan mahtavien ihmisten kanssa!Koulun jälkeen lähdettiin aina johonkin käymään. Kierreltiin kaupoissa, rannoilla ja nähtävyyksillä.


Koulun vieressä oli Arkadia- kauppakeskus, jossa käytiin aina ostamassa vettä ja välipalaa ja tietysti käytiin mäkissä syömässä! Vähän siinä matkan loppupuolella rupes tympimään se ruokavalio, kun oppituntien välissä käytiin mäkissä tai mao's kafeessa syömässä ja rannoilla ruokana oli usein ranskalaiset ja jotain tai pitsaa. Noo mikäs siinä kun suolastahan tarvii syödä kuumalla niin se puoli ainakin oli kunnossa!
Tässä on nyt meidän koko matkan ohjelma. Oli kyllä ihan mahtavia retkiä ja koulussakin oli mun mieletsä tosi kivaa! Vähän harmittaa kun jäi toi fishing trip väliin, kun mulla oli kaiketikkin nestehukka ja jouduin jäämään resortille lepäämään! Kaikkien kuvat sieltä oli niin mahtavia! Mutta loppujen lopuks ei harmita yhtään kun pääsin kuitenkin näkemään niin paljon kaikkea muutakin ihan mahtavaa! 

4 kommenttia: