keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lomailua


Porkkanalaatikko. Taivaallista. Kunnes sitä on syöty vähän yli viikko putkeen. Ja kynttilät ja jouluvalot. Niihin en kyllästy koskaan. Oikean kuusen tuoksu ja kirosanat, kun kuusta koristellessa neulanen pistää sormeen. Lahjapaperien rapina, josta nauttii eniten silloin, kun toielle on keksinyt ihanan yllätyksen ja kun sen saa piilottaa odottamaan. 
Kun sitten on syöty tarpeeksi, lähdetään ulos. Kävellään. Kävellään ja käännytään risteyksistä kauniimmilta näyttäviin suuntiin. Tai niihin rumimpiin, ja etsitään sieltä jotai kaunista.

Seuraavaksi istutaan junassa.


Kun ollaan perillä, nähdään Iida. Hetken päästä lähdetään Iidan ja sen sirkuskaverin kanssa niiden treenipaikalla. Kamera on repussa odottamassa.


Ulkona sormet ja varpaat jäässä. Tulitikkuja. Pitkään vain katkenneita tulitikkuja, mutta sitten vihdoin, tulta ja niissä käsissä - upeutta.


Uutena vuotena Venlalle. Näen paljon kavereita, joita en ole ehtinyt nähdä pitkään aikaan. Ja kahdeksitoista Senaatintorille.Tiistaina tietysti heräillään sitten kolmen aikoihin. Illaksi Jonnalle. Siellä on meidän kanssa Nelli ja Jenna. Katellaan leffoja ja jäädään yöksi.


Muutama päivä lomaa vielä jäljellä. Suunnitelmissa ei oo ainakaan tällä hetkellä mitään muuta, kun nukkumista, unirytmin parantamista ja nemoa etsimässä Nellin ja Venlan kanssa. Ja sitten kouluun taas.

4 kommenttia: