tiistai 1. lokakuuta 2013

RakastuinTässä kuussa mulla on ollu sellane ihana Helsinkifiilis! On aina välillä pitäny kantaa kameraa kouluun ja kaikkialle, ku on ollu vaan pakko saada kuvata kaikkee. Yläpuolella kuvii koulusta. Meijän koulussa olleella K-pop tanssiryhmällä oli muutama viikko sitte aamunavaus. Oli tosi kiva olla siin projektissa mukana ja tavallaa oli kiva et treenattiin pidempi aika ennen ku saatiin aamunavausvuoro. Ehti tulla ihan erilainen side tohon hommaan. Nyt ku ei oo enää tanssitreenejä koululla, on ollu joustot ollu vapaana ja oon pääsy fiilistelee kaupunkii kahviloihin tai ihan muuten vaa sen mun kameran kaa. 

Mä en oo jotenki koskaan aijemmi pitäny syksystä. Tai ehkä aina ihan hetken elokuussa ja syyskuun alussa, mut sit oon jo kaivannu kesää. Tottakai mä tänäki vuonna kaipaan kesää, mut mä oon myös rakastunu syksyyn. Nyt se meni niin päin et elokuussa olin ihan syksyy vastaan ja aattelin et aa nyt se talvi tuli, mut oonki alkanu ton Helsinkifiilistelyn kautta jotenki yllättäen pitää siitä. Koulussa on  hyvä fiilis ja oon oikeestaan tietosesti yrittäny nauttii tästä sykystä. Ja se on alkanu toimii. Kävelyt rannassa ihanien kavereiden kaa ja leffassa käyminen äidin kaa. Saa hymyilemään :) 
Kouluu on jo menny yks jakso! Tuntuu iha käsittämättömältä. Aika menee vaan niin nopeesti. Mut just tällä hetkellä oon ihan älyttömän onnellinen siitä, koska kohta alkaa loma ja en malta odottaa! 2 kommenttia: