maanantai 20. kesäkuuta 2016

KesäTää kesä on tuntunu ihan erilaiselta mihinkään aiempaan verrattuna. Aina ennen kesä on tarkottanu samaa kun koulun kesäloma. Nyt kuitenkaan mulla ei oo enää syksyn jälkeen ollu koulua ollenkaan. Mulla on ollu tosi paljon vapaata pääsykokeiden jälkeen, koska työvuoroja oon saanu tosi vähän. Jotenki ei oo viellä ees tajunnu, et kesä on tällä - ei oo ollu mitään konkreettista, mikä sen määrittäis. Tavallaan oisin halunnu olla enemmän töissä, mut toisaalta oon saanu tehtyä vaikka ja mitä ihanaa.

Oon ottanu aurinkoa, käyny monta kertaa regatassa, lukenu kirjan, kirjottanu, juonu viiniä, nauranu, juossu naisten kympin, käyny stadikalla, laiskotellu vaan kokonaisia päiviä sängyssä ja nähny ihania ihmisiä. 


Nää kuvat on Regatasta. Se on mun ihan lemppari kahvila. Kesällä on ihana istua ulkona meren äärellä ja talvella pieni tupa on super tunnelmallinen!

4 kommenttia:

 1. voi miten ihania kesäkuvia ja tosi kivan näköinen tuo kahvila! :)

  VastaaPoista
 2. Helsinki on kyllä kesäisin aivan ihana kaupunki, just täynnä tommosia toinen toistaan kauniimpia paikkoja. Käväisin siellä just viime viikonloppuna mutta sillon tietty satoi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä tuuri! Helsinki onn kyllä ihana, toivottavasti seuraavan kerran sattuis sulle hyvät säät! :)

   Poista