maanantai 13. kesäkuuta 2016

Loputon matkakuumeWe♥it on mun yks lemppari sosiaalisen median jutuista. Rakastan sen selailua ja musta on ihanaa koota omalle seinälle kokonaisuutta asioista, jotka mua innnostaa. Tässä muutamia otteita mun sivulle kertyneistä kuvista.

Kuvat kertoo musta varmaan jopa yllättävän paljon. Siinä musta piileekin ton sovelluksen viehätys. Omalle seinälle kertyy kuvia ja asioita joista pitää. Kuvia on mahollista löytää ihan mistä aiheesta vaan. Niinpä jokaisen sivusta koostuu ihan erilainen.
Mun tykkäämistä kuvista voi ainakin nähä sen, että mulla on loputon matkakuume. Rakastan turkoosin väristä vettä, hiekkaa varpaiden välissä, aurinkorasvan tuoksua ja rusketusrajoja. En koskaan lakkaa kaipaamasta lämpimään. Lähiaikoina mua on alkanu innostaa myös matkailu pohjosemmassa Euroopassa, mutta se, mistä aina haaveilen on matkustaminen etelään.

Tänä kesänä mun oli tarkotus lähtee reissuun. Oon keränny sitä varten jo aika mukavan summan töissä ja pyysin ylppärilahjaks myös matkarahaa. Mulla oli useemmanki kaverin kanssa suunnitelmia ja ideoita. Kuitenkin nyt näyttä siltä, ettei mikään niistä suunnitelmista pääse toteutumaan. Mulla kävi jopa mielessä ajatus, että lähtisin yksin reissuun, mutta ehkä mieluummin ootan syksyyn tai vaikka ens kesään niin, että pääsen lähtemään jonkun kanssa.

Siihen asti pitää varmaan vaan jatkaa haaveilua: selailla näitä kuvia ja katella lentolippuja. 


Mulla on itseasiassa kaks eri profiilia tuolla. Tässä ylempänä on kuvia profiilista, johon kerään enemmän kuvia, jotka innostaa mua matkailussa. Siellä on myös ehkä enemmän ns. taiteellisia kuvia. Toisessa on puolestaan enemmän kuvia muotiin ja kauneuteen liittyen. 
Tässä linkit niihin molempiin:

10 kommenttia:

 1. Weheartitia on kyllä niin ihana selailla :) Tosi kivoja kuvia oot löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on ikuinen matkakuume ja varsinkin rantalomalle ois ihan huippua päästä kun edellinen rantaloma olikin kylmä ja sateinen. :D
  Itsekin olen sitä mieltä että reissussa on mukavampaa jonkun kanssa ja sitäpaitsi matkan suunnittelu ja haaveilukin on ihanaa joten ehkä maltat vielä odottaa.
  terveisin uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa, että se matkan suunnittelu ja miettiminen on jo itessään niin ihanaa! Koitan malttaa... :D

   Poista
 3. Olipa kivoja kuvia! Aloin seuraamaan sua weheartitissä nimim. helenavainisalo :)

  ♡ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
 4. Mulla tän kyseisen sivuston käyttö on jäänyt vähäiselle käytölle viime aikoina, mutta tän sun postauksen myötä menin taas siellä käymään ja voi etttä kui kivaa kuvien selaaminen olikaan! Sieltä saa kyllä niin paljon inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on mulle ainaki semmonen ihana inspiraation lähde! Kiva kuulla, että säki innostuit taas käymään kattelemassa :)

   Poista
 5. Weheartit on kyllä niin hyvä sovellus :D Se on yks miunkin lemppareita! Ihania kuvia oot sieltä löytänyt <3

  VastaaPoista