torstai 30. kesäkuuta 2016

Nopea kolmioleipä


Oon aina tykänny laittaa ruokaa ja myös kokeilla paljon uusia juttuja. Koskaan ei oo pelottanu testailla erilaisia reseptejä tai vaikka lähtee luomaan jotain ihan uutta. Aina kaikki ei mee ihan nappiin, mutta toisaalta tosi usein löytyy ihania juttuja. Ja pitää muistaa se, että mokista oppii! 

Eilen oli sellanen tilanne, että tuntu kun kaapeista ei löytyis mitään syötävää. Niinpä kävin niitä tarkemmin läpi ja kokosin kasaan sieltä löytyneitä juttuja. Tuli yllättäen niin hyvää leipää, että päätin jopa laittaa siitä tänne blogiin. Se on monelle kuitenki varmasti tuttu tilanne, kun näyttää siltä, että kaapit ammottaa tyhjyyttään. Ehkä tää innostaa joitakin kokeilemaan uusia yhdistelmiä sellasissa tilanteissa, kun jotain kaapin perältä kuitenkin lötytyy.

Kaapista löytyi:

 • Paahtoleipää
 • ketsuppia
 • valkosipuli-yrttituorejuustoa
 • basilikaa
 • raejuustoa
 • juustoa
 • caesar-kastiketta
 • margariinia 


Tein näin:

Voitelin paahtoleivät molemmilta puolilta ja laitoin ne pannulle paistumaan. Paitsoin kunnes leivät saivat kauniin ruskean värin. Voitelin leivistä päälipuolen tuorejuustolla ja levitin myös vähän ketsuppia ja caesar-kastiketta. Leikkasin leipien päälle juustoa ja odotin, että ne sulivat vähän. Laitoin päälle pilkottua basilikaa. Laitoin toisen leivän päälle raejuustoa ja nostin toisen leivän kanneksi.

Leikkasin paahtoleivät kolmion muotoisiksi ja asetin ne lautaselle raejuuston kanssa.

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen annos! :) Kelpais kyllä!

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja vaikuttaa superhyvältä! Oot myös hyvä valokuvaaja, mitä noita aikasempia postauksia kattelin :) Tosi kiva tunnelma ja värit sun kuvissa ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Noita kuvia katsellessa tuli taas hieman nälkä, vaikka vasta söin aamiaisen.:D Monesti ehkä unohtaa kuinka hyviä kokonaisuuksia kaapin jäämistöistä voi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä se monesti unohtuu! Yllättävän positiivinen yllätys oli tääkin, joten pitäis pitää useemmin mielessä, että kyllä sitä jotain saa aikaan aika pienestäkin! :)

   Poista