lauantai 11. kesäkuuta 2016

Tekemistä kesälle

Rakasta Helsinkiä kesällä. Pienempänä vietin tosi vähän aikaa täällä kesäsin - oltiin aina paljon mökillä. Eikä sitä pienenä oikee tullu tehtyä mitään ihmeellistä, jos oli kotona. Nykyään on kuitenki oppinu tajuumaan sen, miten kaunis ja monipuolinen kaupunki tää oikeesti on. 


Mulla on nyt vaikka mitä ideoita siitä, mitä haluun tänä kesänä tehä Helsingissä. Voisinki tähän listata vaikka 5 sellasta juttua, mitkä päätän saada aikaan tässä kesän aikana.


1. Suppaaminen. Ihan tässä lähellä meidän kotiakin on paikkoja, mistä saa vuokrattua SUP-lautoja. Näyttää niin siistiltä!


2. Suomenlinnan reissu. En oo käyny ihan liian pitkään aikaan.


3. Minigolffaus. Siitäki on jo monta vuotta, kun oon viimeks kokeillu.


4. Tornin Ateljee Bar. Oon joskus käyny siellä ylhäällä kattomassa, mutten oo ikinä jääny istumaan. Niin upeet maisemat!


5. 10 km lenkki. Juoksin pari viikkoo sitten naisten kympin, vaikka olin käyny vaan kaks kertaa kevään aikana lenkillä isoista suunnitelmista huolimatta... Haluaisin loppukesästä treenaamisen jälkeen juosta kympin ainakin jonkun verran parempaan aikaan kun hetki sitten. Helsingissä juokseminen on mun mielestä ihanaa. Töölönlahti, keskuspuisto ja Seurasaaren ympäristö on mun lempparipaikkoja juosta.


Nää kuvat on eiliseltä. Käytiin Jennan kanssa Espalla herkuttelemassa ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti