perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lontoo 2013Mua on jääny harmittamaan, että Brightonin kielimatkasta kirjotin mun blogiin tosi vähän. Maltasta kirjotin paljon enemmän. Niinpä nyt - vähän myöhässä kylläkin - kirjotella myös Brightonista vähän. Kielimatkat on kuitenkin semmonen juttu, joka mietityttää monia. Ja ne oli myös mulle tärkeitä kokemuksia.

Itelle kielimatkoista selvä ykkönen oli Malta. Oon aina rakastanu lämpöä ja rannalla lojumista. On mulla kuitenkin myös muitakin syitä. Brightonin kielimatkalla ohjelma oli mun mielestä tosi tylsää. Paljon oltiin vaan asuntolan alueella. Muistan, kun usein ohjelma oli vaan jalkapallon pelaamista tai loungessa istumista. Oli meillä myös paljon kivoja juttuja: esim. välillä päästiin Brightonin keskustaan kiertelemään, joskus mentiin keilaamaan. Pari kertaa oli myös retkiä vähän kauemmas. Pääsin käymään Brightonin lisäksi myös Lontoossa, Eastbournessa ja Oxfordissa.


Selvin miinus Brightonin matkalla oli kuitenkin asuntola. Maltalla resortissa oli isot huoneet. Meitä nukkui samassa asunnossa seittemän. Siinä pääs tosi hyvin tutustumaan. Brightonissa jokaisella oli oma huone. Asuntolassa oli hometta ja se oli mun matkan suurin latistaja. Mulla oli koko matkan ajan tosi tukkonen olo. Silmät oli ihan turvoksissa ja väsytti koko ajan. Asuntolassa oli myös tosi paljon hämähäkejä, mikä oli mulle tosi kova paikka. 

Nää kuvat on Lontoosta. Lontoon reissu oli mun mielestä turhan kiireinen ja päästiin oikeestaan vaan kiertämään läpi kuuluisimmat maamerkit. Ois ollu ihanaa, jos ois ollu enemmän aikaa kierrellä itekseen, mutta toisaalta ymmärtää, että leaderit on vastuussa kaikista nuorista ja Lontoo on niin iso kaupunki, että ei olis mitään järkee päästää kaikkia itekseen eksymään johonkin. 

Mulla on vielä kuvia Oxfordista ja Heastingsista, joita en oo tänne blogiin laittanu. Niinpä niitä saattaa ilmaantua tänne piakkoin. Varmaan myös yritän vielä kirjottaa jotain tosta reissusta. Multa saa myös kysellä kielimatkoista, mulla on kuitenkin kokemusta jo kahesta :)


4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia <3 Mä itse tykkään kovasti Lontoosta! :) Harmi, että teillä oli siellä vähän aikaa vaan, mutta ehkä pääset käymään siellä uudelleen niin että on enemmän aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pari kaveria on lähössä Lontooseen opiskelemaan syksyllä, niin varmaan ainakin niiden luona tulee käytyä ja sitten pääsee paremmin kiertelemään! :)

   Poista
 2. Itse olin juuri Brightonissa kielimatkalla viime vuonna, ja se oli kyllä unohtumaton kokemus. Matka oli tosi kiva, mutta samastun tuohon, että ohjelmat olivat joskus todella tylsiä sekä aikaa oli liian vähän nauttiakseen esim. Lontoonreissusta. Plussana oli kuitenkin aivan ihana hostäiti ja huonetoverit Italiasta ja Espanjasta. Tuo asuntolahomma kuulostaa kyllä todella kurjalta, harmi, että sun piti tuollaista kokea :/ Muuten Brighton on aivan ihana kaupunki, ja haluaisin matkustaa sinne uudestaan, mutta sillä kerralla kyllä oman ajan kanssa :)

  Tosi kiva postaus, ja tää blogikin vaikuttaa kivalta :) Taisit saada juuri uuden lukijan, hehe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ois varmaan ollu parempi vaihtoehto tosiaa tuolla se perheessä majottuminen... muut eihän sitä voinu tietää! Ikimuistonen reissu kuitenkin onnneks :)

   Poista