torstai 21. heinäkuuta 2016

Pari viikkoa mökillä


Viimeset pari viikkoa oon viettäny mökillä - ainoastaan viikonloppuna kävin Helsingissä töiden takia. Kamera ei kulkenu tällä kertaa puolesta aikaa mukana, koska matkustin bussilla. Kamera painaa yllättävän paljon ja tuntu helpommalta jättää se vaan suosiolla kotiin. Nyt vähän harmittaa - ois ollu kiva laittaa tänne kunnolla kuvia. Viimeviikolta mulla on onneks muutamia kuvia kamerallakin. Kun vaan saan ne muokattua, pari pääsee teidänkin nähtäville.

Kuten yhestä kuvasta näkyy, tilastomatikan kirja ei päätyny pääsykokeiden jälkeen kovin pitkäks aikaa kaapin perälle. Matikka on ollut joka vuosi psykan pääsykokeissa lähes samaa - uskon, että niin on myös ens keväänä. Yritän palautella vähitellen asioita mieleen ja pitää taitoja yllä läpi koko vuoden. Niin kevään lukeminen helpottuis tosi paljon. 

En oo yhtään varma, onko mulla oikeesti itsekurii tämmöseen. Oon kuitenki päättäny, että tällä kertaa aion lukea niin hyvin, kun vaan ikinä pystyn. Haluun tällä kertaa onnistua. Ahistaa ajatus vielä yhdestä välivuodesta lisää... + mulla ois niin paljon intoa opiskella! Haluun tietää niin paljon lisää!

Nykyään tulee enemmän käytyä vaan viikonloppusin. Nyt oli tosi kivaa olla mökillä pidempi aika putkeen.2 kommenttia:

  1. Tsemppiä lukemiseen! Kiva, että kuitenkin yritätä sinnikkäästi, usein se palkitaan!

    VastaaPoista