sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Summer Up

Lauantaina suuntana oli Jennan kanssa Summer Up - festarit. Viikon sisään on tullu matkustettua ihan älyttömän paljon Suomen sisällä. Bussissa oon ainaki saanu istua riittävästi! Maanantaina lähettiin äidin kanssa ukin luo Savonlinnaan ja keskiviikkona käytiin sieltä päiväseltään Mikkelissä kattomassa ukin vaimoa sairaalassa. Torstaina lähdin Savonlinnasta bussilla Lahteen ja olin Ollin luona yhen yön. Helsingissä ehin olla vaan yhen yön, kun palasin jo Lahteen festareille lauantaiks. Huomenna lähen mökille Heinolaan.

En oo ikinä ennen ollu festareilla. Tuntuu, että melkein kaikki mun iässä on käyny ainakin joskus, mun vaan ei ollu tullu mentyä. Nyt on seki koettu! Oli kyllä tosi hauska päivä, Päästiin näkemään useita kivoja artisteja ja sääkin suosi. Myös Olli tuli illemmalla fiilistelemään Tygaa. Lähettiin sit porukalla sen jälkeen Helsinkiin.


Mulla ei todellakaan oo paljoo kokemusta festareista, mutta voin jo eilisen perusteella sanoo, että fiilikseen vaikuttaa ihan älyttömän paljon seura. Oon sellanen, että tykkään hirveesti tanssia musiikin tahtiin ja fiilistellä kunnolla. Jennan kanssa oli just sen takia niin ihanaa, että Jenna on samanlainen sen suhteen. Ei kumpiakaan tykätä vaan pönöttää paikoillaan ja kuunnella. Pitää saada nostaa kädet ilmaan ja laulaa mukana.

Meillä oli kyllä kaikenkaikkiaan tosi onnistunu päivä!
4 kommenttia:

 1. vitsi mäki olisin halunnut tonne! :D kiva postaus :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa ja kiitoos! Ehkä säkin vaikka ens vuonna pääset! :)

   Poista
 2. Ois kyllä ollut siistiä päästä tonne paikanpäälle!

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa ja suosittelen lämpimästi :)

   Poista