torstai 25. elokuuta 2016

Huoneen sisustusta

Muutamat viimeviikot on ollu kauheen kiireisiä ja paljon on tapahtunu. Sen takia en oo ehtiny laittaa blogiinkaan kuvia. Viimeviikon vietin Bulgariassa, vanhassa Nessebarissa. Siitä reissusta yritän saada ekoja kuvia tänne tän viikon aikana. Oli ihana päästä lämpöön! Sitä edellisellä viikolla puolestaan mulla oli paljon töitä, ja melkein joka hetki, kun ei ollut töitä, oli jotain muuta ohjelmaa.

Ennen lähtöä Bulgariaan, sain kotona laitettua pari juttua, joita olin jo pidempään miettinyt, kuntoon: vaihdettiin äidin kanssa mulle verhot ja matto ja sain istutettua ikkunalaudalle yrttejä - basilikaa ja rucolaa. Verhot ja matto vaihtui vaaleampiin ja tuntuu, että huoneesta tuli heti paljon raikkaampi ja valoisampi.

Mulla on lähiaikoina muutenki ollu kauhee sisustusvimma. Oon ostanu itelleni esimerkiksi Arabian lautaset. Onneks löyty käytettynä - muuten ois tullu tosi kalliiks. Mulla ei oo vielä omaa kämppää tiedossa, enkä aio muuttaa ennen kevään pääsykokeiden tuloksia. Ei oo järkevää muuttaa nyt, kun ei tiedä mihin kaupunkiin mahdollisesti pääsee opiskelemaan ja töitä ei voi tehä tarpeeks palkkaa varten, kun pitää lukee keväällä pääsykokeisiin. Saa kai sitä silti haaveilla. Ja oon aatellu, et itseasiassa aika järkevää, et teen tommosia hankintoja nyt vähitellen, koska jokatapauksessa ne on edessä viimeistään, kun muutan.

Hetken verran unohdin, että voinhan tehä myös tästä nykysestä huoneesta viihtyisämmän - mietin vaan tulevaa asuntoa. Nyt onneks muistin sen, ja heti tollasilla pikkujutuilla, kuten verhoilla sai tosi paljon aikaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti