torstai 29. syyskuuta 2016

Vielä BulgariastaSyksy on nyt oikeesti täällä, mutta ihme kyllä mua ei harmita yhtään. Yleensä en tykkää syksystä ja talvesta. Tänävuonna ei oo vielä sitä fiilistä tullu. Syksy on kyllä tosi kaunis. Rakastan polttaa kynttilöitä iltasin, juoda paljon teetä ja fiilistellä kauniita värejä ulkona.

Vihdoin mulla on sellanen olo, että mun on hyvä näin. En kaipaa mihinkään muualle. Tottakai mulla on edelleen intoa matkustella ja nähdä lisää, mutta samanlainen pakko päästä pois on jotenki kadonnu. Voi olla, että se johtuu siitä, että mulla on nyt asiat kohallaan mun elämässä täällä.

Toi nessebarin reissu sai mun ikuista matkakuumetta vähän rauhotettua. Teki hyvää. Pääs lämpimään ja näki taas kaikkea uutta ja ihanaa. Maailma on täynnä niin kauniita asioita - ja niin myös ihan oma koti ja Suomi. Sen aina muistaa, kun lähtee muualle hetkeksi.

Näissä kuvissa näkyy vanhan Nessebarin kirkkoja. Toisesta oli jäljellä pelkät rauniot, mutta toinen oli vielä tallella ja päästiin käymään siellä sisälläkin. Vanha Nessebar oli älyttömän kaunis. Merenranta aina lähellä, pieniä kujia mukulakivillä, kauniita puisia rakennuksia ja vanhoja kirkkoja ja raunioita.

Oon todella onnellinen tosta reissusta. Nyt on kuitenkin hyvä näin, enkä hetkeen kaipaa mitään muuta. Pitkästä aikaa.

6 kommenttia:

 1. Mäkin oon ottanut ihmeen hyvin tämän syksyn vastaan. Vaikka on ollut tosi raskasta välillä ja kiireistä, niin juuri tee ja upeat värit puissa ovat piristäneet :) Hienoja kuvia oot ottanut reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos! Ja toivotaan, et jatkuis syksy samanlaisella fiiliksellä :)

   Poista
 2. Niin ihania kuvia ja vitsi että tykkään näistä matka postauksista <3!

  VastaaPoista