tiistai 18. lokakuuta 2016

Sunny BeachYövyttiin tosiaan Emman kanssa meidän Bulgarian reissulla Vanhassa Nessebarissa ja siellä tuli vietettyä myös suurin osa ajasta. Parina päivänä kuitenki suunnattiin kuuluisalle Sunny Beachille.
Pääasiassa noi reissut oli vaan rannalla makoilua, mutta molempina päivinä käytiin illemmalla myös syömässä ja toisena iltana/yönä jäätiin myös kattelemaan vähän yöelämää.

Oon sen tyyppinen, että reissuilla rakastan kulttuuria ja jotain vähän aidompaa. Sunny beach oli ihan tupaten täynnä turisteja. Sen kyllä olin jo etukäteen arvannut. Ranta oli todella kaunis illalla. Auringonlaskun aikaan ranta oli jo tyhjentynyt turistimassoista ja oli ihanaa ostaa halpa lasi viiniä ja kävellä rantaviivaa pitkin.

Mun monet kaverit on lähteny Bulgariaan ranta ja biletyslomalle. Sellanen ihan varmasti onnistuu Sunny beachilla. Juomista saa halvalla - baarimikko kanto meille kokoajan ilmasia shotteja pöytään ja viinilasin sai parilla eurolla. Ei jääty sen enempää mitään clubeja ettimään, mutta niitä ihan varmasti löytyy!

Ruoka oli mun mielestä ihan hyvää. Voi olla meidän hyvästä tuurista kiinni, mutta mun mielestä tuolla sattu jopa paremmat ruokapaikat kun suurin osa Nessebarissa. Sunny Beachilla käytiin myös koko reissun ainoassa ns. hienommassa ravintolassa. Vanhasta Nessebarista ei sellasia siisimpiä ja hienoja paikkoja tainnu löytyä ollenkaan.
Hävetti kyllä aika lailla, kun oltiin oltu rannalla koko päivä, hiukset oli takussa suolasen meriveden jäljiltä, bikinit vielä päällä topin ja farkkushortsien alla ja mentiin hienoon paikkaan syömään, jossa kaikki oli laittautuneita... Meillä ei kuitenkaan ollu mitään mahollisuuksia käydä suihkussa, pukeutua ja meikkailla, kun hotelli oli ihan eri paikassa. Onneks mulla oli ees siistimpi vaihtopaita, jonka kävin tosi "huomaamattomasti" vaihtamassa vessassa sillä aikaa kun odoteltiin ruokia.

Sunny beach on varmasti aivan ihana kohde niille, jotka haluaa pitää hauskaa iltasin, mutta jotka myös nauttii auringosta ja rannalla makoilusta. Ite tuskin suuntaan tuonne päin enää uudestaan, kun omat mieltymykset on vähän muussa kun juhlimisessa. Tai ainakin lisäksi pitää löytyä jotain muutakin!
4 kommenttia:

 1. Oii upelata näyttää toi mesta, ois ihana päästä joskus itteki käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kaunista olikin, varsinkin auringonlakun aikaan! Ja toivottavasti joskus pääsisit myös käymään :)

   Poista
 2. vautsi! kuulostaa ja näyttää kyllä aivan ihanalta paikalta tuo ♥ Nyt tuli matkakuume :'D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa olikin! Ja mulla myös matkakuumetta tulee kun kattelee kuvia reissusta!

   Poista