tiistai 18. lokakuuta 2016

Syksyn kuulumisiaMitä mulle kuuluu? Nykyään toi kysymys on alkanu turhauttaa. Tiiätte varmaan kun joku sukulainen tai kaveri, jota harvemmin näätte kyselee vähän pidemmän ajan jälkeen. Ennen oli aina niin ihanan helppo vastata - kertoo koulusta ja lukion etenemisestä, harrastuksista ja proggiksista. Nyt mulla on aina ihan sama vastaus: "Ihan hyvää. Sitä samaa vaan, töitä."

Tuntuu siltä, kun ei sais mitään aikaan. Mulla menee oikeesti nyt tosi hyvin. Mulla on töitä ihan kivasti mun tarpeeseen nähden, oon onnellinen mun parisuhteessa ja mulla on hyviä ystäviä. Mutta haluisin oikeesti jo opiskelemaan. Mulla on lähiaikoina ollu töitä pari kertaa viikossa. Se on mulle ihan ok, koska asun vielä kotona. Kuitenkin tuntuu siltä, että on ihan liikaa ns. turhaa aikaa. Mulla on niin paljon haaveita ja haluisin jo alkaa tavotella jotain niistä. 

Kaikista eniten tää tilanne turhauttaa, koska en voi tietää, pääsenkö vielä tälläkään hakukerralla opiskelemaan. Psyka on niin vaikee ala ja se on mitä oikeesti haluun. Pitää pistää vaan kaikki peliin tilastomatikan kanssa...

Onneks syksy alkaa olla jo pitkällä. On tosi harvinaista kuulla tollasta mun suusta, koska en oikeen tykkää kylmästä talvesta. Nyt mulla on niin paljon motivaatiota, että ootan jo innolla tammikuun valmennuskurssia! Enää pari kuukautta töissä ja sit saankin jo ohelle kunnolla muuta tekemistä.6 kommenttia:

 1. Ihanan syksyisiä viboja näissä kuvissa!! :) Ja hei käytä tota ns ylimäärästä aikaa vaikka uusien blogipostausten parissa ;)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosiaan nyt kun aikaa on niin pitäs puuhastella kaikkee ja saada tännekin enemmän juttuja tehtyä!:)

   Poista
 2. Hei mulla on samat fiilikset ton psykan kanssa! Oon tässä jo hiljalleen alkanut kertailemaan tilastomatikkaa ja itelläkin alkaa tammikuussa valmennuskurssi. Jotenkin alkaa tuntua jo vähän epätoivoiselta kun ens keväänä haen psykaan neljättä kertaa, mut en vaan malta luovuttaa unelmaopiskelupaikkani tavoittelemista! Viime kevät oli tosi rankka kaiken sen pänttäyksen takia, mutta vielä rankempaa oli todeta ettei se kuitenkaan riittänyt :-( Mihin kaupunkeihin haet? Miten sulla meni se tän vuoden koe?
  Oho tulipa pitkä kommentti, jotenki innostuin kun saa jakaa näitä fiiliksiä samassa tilanteessa olevan kanssa :'D Tsemppiä opiskeluun, we can do this!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mäki oon yrittäny jo vähän kertailla! Ja kannattaa vaan pitää kiinni siitä, mitä haluu - muuten rupee vanhempana kaduttamaan! Tampere ois haaveena, joten sinne enssijasesti :) Jaa tänävuonna meni ihan hyvin, mut ei tarpeeks. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen, kun kuitenkin hain vasta ekaa kertaa :)
   Paljon tsemppii sulle lukemisiin, toivottavasti meillä tänävuonna nappais :)

   Poista
 3. Oli kiva lueskella sun kuulumisia! :) Toivon tosi paljon, että pääset opiskelemaan sitä mitä haluatkin! Odottaminen on varmasti turhauttavaa ja jos ns. liikaa aikaa, mutta voithan tehdä silloinki jotain hyödyllistä kuten lukea psykologiaan liittyviä kirjoja tai muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla :) Ja totta, oon jo vähän yrittänykki kertailla! Kurssilta vaan sais enemmän kannustusta ja motivaatiota ite on vaikee saada itteensä niskasta kiinni, kun ei oo mitään tarkkaa aikataulua tai muuta...

   Poista