sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kuulumisia - ekat kerrat salilla!

Mua harmittaa, että blogin päivittäminen on jääny niin vähälle lähiaikoina. Näin talvella on vaan liiann suuri osa päivästä pimeetä. Kuvailtua tulee sen takia paljon vähemmän. Jos oon laittanu ruokaa, on ollu liian pimeetä ottaa kuvia blogiin jne. Nääkin kuvat on syyskuulta.

Mulla ei oikeestaan oo ees erikoisempia kuulumisia. Ainoo uus juttu on, että sain vihdoin liityttyä salille. Oon miettiny sitä jo ainakin pari vuotta, mutta en oo uskaltanu. Oon tätä ennen käyny salilla elämäni aikana pari kertaa: serkun mukana tai lukion liikkatunnilla. Aattelin, etten osais mitään ja näyttäisin ihan hölmöltä kaikkien muka kunnon bodarien keskellä. Mut onneks - eihän se niin oo.

Oon nää ekat kerrat salilla käynyt mun kaverin Nellin kanssa. Se on näyttäny mulle miten laitteet toimii ja on treenattu yhessä. On tuntunu niin ihanalta päästä taas pitkästä aikaa liikkumaan kunnolla. Siitä tulee vaan niin hyvä fiilis. En oo ainakaan vielä asettanu ittelleni mitään kummempia tavotteita - nyt tuntuu kivalta vaan liikkua liikkumisen ilosta!


2 kommenttia:

  1. Voi, samaistun niin tuohon pimeysjuttuun! Eikä kivoja asukuvia meinaa tulla edes valosallakaan, kun aina pitäisi se takki olla päällä lämmittämässä ja samaan aikaan "pilaamassa" asukokonaisuuden. No mutta, onhan se talvi ihan kivaakin aikaa :D Ja hei jee, tervetuloa mukaan salitiimiin! hehe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että muutki painii saman ongelman kanssa! Ja jee kiitti! :)

      Poista