tiistai 20. joulukuuta 2016

Paluu kesään


Mun on tullu lähiaikoina otettuu hävettävän vähän kuvia. Yritin kuvata mun pipareiden koristeluu, wokkia, juustopiirakoita ja vaikka mitä, mutta en oo edelleenkään löytäny mun järkkärin laturia, enkä saanu aikaseks hankkii uutta, joten pimeessä mun pokkarilla otetut kuvat ei ollu yhtään mun mieleen. Mutta nyt - selittelyt sikseen... Oon selitelly lähiaikoina ihan liikaa!

Meinasin just nyt kirjottaa, että joulu on ens viikolla, mutta... hetkinen! Siihen on enää muutama päivä. Joulu on päässy yllättämään mut ihan täysin, mutta se on ihanaa. En oo ottanu turhaa stressiä joululahjoista, vaan hankin vaan läheisimmille jotain. Kavereiden kanssa ei oo yleensä ollu tapana lahjoja vaihtaa ja se on kivaa. Ei tarvii turhaan stressata siitä! Kuitenki aattelin leipoo jotain pientä ja antaa niitä, jos satutaan näkemään tässä ennen lauantaita joidenkin kavereitten kanssa. Maanantaina pidetään luultavasti myös pienellä porukalla ns. kaverijoulu - syödään, pelaillaan jne. Sinne ois kans kiva tehä jotain pientä herkkua!Tuntuu, kun näiden kuvien viikonlopusta ois vasta muutama viikko, mutta samalla on fiilis, kun tätä syksyä ja talvea ois kestäny ikuisuus. Vaikee ees muistaa millon ois viimeks paistanu aurinko - saati olla lämmin! Mut aika menee niin nopeesti - kohta on taas kevät!4 kommenttia:

 1. oi että mitä ihania kesäkuvia<3! äääh tuli kauhea ikävä kesää :'D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ja joo ikävä kesää on kyllä...

   Poista
 2. Ihania kuvia. Suomalaisessa kesässä parasta on kyllä luonto ja kuvien kaltaiset auringonlaskut. En tunne kesää ilman suomalaista järvimaisemaa. Oispa kesä taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oon kyllä täysin samaa mieltä! Kesäyöt laiturilla on ihan parasta kesässä ♥

   Poista