tiistai 7. helmikuuta 2017

Kevään tuntua ja opiskelufiiliksiä
Talvet menee aina semmosessa ihme sumussa. Tuntuu kun kaikki asiat menis jollain tavalla vaan huomaamatta ohi. Asiat tuntuu tasapaksuilta. Heti, kun aurinko on alkanu paistaa vähän enemmän, kaikki tuntuu paljon selkeemmältä ja raikkaamalta.

Pääsykokeisiin lukemisen alotin viime kuussa. Toukokuun puoleenväliin pitäs jaksaa painaa. Oon niin ilonen siitä, että tänävuonna monet asiat tuntuu kurssilla paljon viime vuotta selkeemmiltä. Muistan, että viimevuonna jäin jumiin sellasiin asioihin, jotka tänä vuonna on heti ollu paljon yksinkertasemman tuntusia. Tosi helpottunu olo tavallaan sen takia. Silti pitäs jaksaa puskee kahta kauheemmin hommia viime vuoteen nähen. En haluu sellasta tunnetta, että ois voinu tehä enemmän, jos koe menee penkin alle.

Mulla on edelleen hukassa sellanen hyvä opiskelurytmi. Haluisin päästä kymmenen aikaan kirjastoon, jotta pääsisin hyvällä omallatunnolla ilptapäivällä viettämään vapaa-aikaa. Viimevuonna mulla oli vähän sama ongelma että lukeminen kotona oli vaan ikuisuuden pitusia taukoja ja pitkin päivää olevia irrallisia lukuhetkiä. Sillon on kokoajan sellanen fiilis, kun pitäs olla lukemassa taukojen sijaan, eikä pääse koskaan rentoutumaan kunnolla. Opiskelu on kans heti tosi paljon tehottomampaa sillä tavalla.
Oispa vaan joku kaveri, jonka kanssa vois aina sopii treffit kirjastoon! Sillon tulee aina mentyä ja oltua!

4 kommenttia:

 1. vautsi miten kiva asukokonaisuus! tuo vihreä neule eritoten pisti silmään :) oon itsekkin yrittänyt kuumeisesti etsiä samanlaista neuletta jossa olis just noi sivut tollain kivasti avoinna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Ite oon kans tykästyny tohon malliin neuleissa, mulla on toi sama kahessa värissä :) Ihan H&M ton oon bongannu!

   Poista
 2. Vau miten upeet asukuvat!♥ :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista