lauantai 26. elokuuta 2017

Moimoi Helsinki!


Pääsin opiskelemaan! Tuntuu edelleen ihan epärealistiselta, vaikka eka kurssi on jo alkanu. Vaikka tiesin, että tää ois mahollista, en uskaltanu tosissani aatella paljoo hyväksytty -vastausta. Niin sielä opintopolussa vaan sitten luki!

Siitä on jo kolme viikkoa, kun muutin Tampereelle. Tykkään tästä asunnosta ihan hirveesti ja yliopisto vaikuttaa tosi kivalta! On ehditty myös osan psykan opiskelijoiden kanssa jo tavata ja porukka vaikuttaa niin mukavalta!

On kuitenki vähän haikee olo - tottakai. Tuntuu, että kääntyy kokonaan uus sivu mun elämässä. Vaikka Helsinki ei oo kaukana, siellä käyminen ei tuu olee mitään joka viikonloppusta. Niinpä sinne perhettä ja kavereita tulee ikävä.

Oon rakastanu Helsinkiä niin paljon. Kuitenki suunnilleem pari vuotta oon haaveillu, että pääsisin asumaan ainaki hetkeks johonki muualle. Tampere oliki mulla ykkösvaihtoehto haussa - ja tänne mä pääsin. Tampere vaikuttaa niin kivalta kaupungilta. Tää on just sopivan kokonen paikka. Koska oon koko ikäni asunu Helsingissä, en varmaan ois viihtyny missään ihan pienessä paikassa. Tampere on just sopivasti pienempi.

Oon tällä hetkellä niin fiiliksissä kaikesta. Tulee hyvä syksy!

(kuvat Helsingistä)


3 kommenttia: