maanantai 23. huhtikuuta 2018

Menorca

Viimekesänä lähdettiin Ollin kanssa ekaa kertaa yhdessä kunnolla reissuun. Valittiinn kohteeksi Menorca ja oltiin valintaan kyllä todella tyytyväisiä. Menorca on Mallorcan vieressä pienempi saari ja haluttiinkin vähän rauhallisempi paikka matkakohteeksi. Vuokrattiin muutamaksi päiväksi skootteri ja se oli tosi hyvä! Päästiin kiertelemään todella monella rannalla ja oli ihana nähdä enemmän, eikä jumittua vaan hotellin läheiselle rannalle, niinkun joskus helposti käy. En kyllä ikinä ite uskaltais vuokrata mitään pyörää hurjempaa menopeliä, mutta onneksi Olli on ajamisen suhteen rohkeempi ja tollanen onnistui!

Reissun aikana käytiin melkeimpä joka päivä eri rannalla ja monena päivänä ohjelmaan saattoi mahtua useampikin ranta. Saaren rannoilla vesi oli ihanan kirkasta melkeimpä poikkeuksetta. Rannat olivat myös rauhallisia siinä mielessä, että niillä ei soinut musiikki ja harvoilla oli ravintoloita tai kahviloita ainakaan yhtä/kahta enempää. Rannoille oli monesti 1-2km kävelymatka luonnon helmassa, mikä oikeastaan oli mun mielestä ihan kiva juttu! Itse vaan satuin loppumatkasta olemaan kuumeessa ja silloin kävelymatkat helteessä tuntuivat suoraan sanottuna tosi ikäviltä.

Kaikenkaikkiaan saaresta jäi todella hyvä fiilis ja suosittelen sitä kyllä matkailijalle, joka ei ole kunnon turistibilekohteen perässä, vaan kaipaa siihen nähden rauhallisempaa kohdetta.

Voin mielelläni kertoa lempparirannoista lisää jos jollain on vaikkapa suunnitelmissa reissu kyseiselle saarelle!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti