maanantai 23. huhtikuuta 2018

Summer Bucket List

Käsittämätöntä, että on jo huhtikuun puoliväli. Ensimmäinen vuosi yliopistossa alkaa olla takana ja kesä lähestyy. En oo vielä saanut kesätöitä, ja alkaa stressaamaan, ettei niitä löydy ollenkaan... No jo niin käy, niin yritän suorittaa kesän aikana kursseja valinnaisista aineista.

Murehtimatta nyt tulevasta, haluan haaveilla. Niinpä haluan suunnitella itelleni summer bucket listin. Vaikka tätä tehdessä haaveilen, haluan, että ne on sellasia haaveita, joita voi todella toteuttaa.

1. Matkusta ulkomaille ainakin 2 kertaa
Ainakin yks reissu on jo buukattuna, sillä me lähetään Ollin kanssa kesäkuun lopulla Kreikkaan! Oon jo niin valmis pakkaamaan laukkuun farkkushortsit ja aurinkorasvan.
2. Treenaa ainakin 30 kertaa
Mulla on tän vuoden ajan ollu tosi hyvä rytmi liikunnan suhteen. Viimevuonna kävin koko vuoden aikana salilla reilut 50 kertaa. Nyt oon jo huhtikuun puolessa välissä käyny salilla 50 kertaa ja treenejä on yhteensä 69. Niinpä haluaisin onnistua pitämään samanlaisen rytmin kesällä, vaikka onkin paljon muuta tekemistä.


3. Suppaa
Tästä mä oon haaveillu jo parin vuoden ajan, mutta en vaan oo saanu aikaseks. Jos tänä kesänä sais itteään niskasta kiinni!

4. Käy Cafe Regatassa
Lempikahvilaan on kesällä pakko päästä! Nyt kun asun Tampereella, niin tää ei ehkä ookkaan niin itsestäänselvä asia ja sen takia halusin sen tähän listalle.

5. Ui kodin läheisellä uimarannalla
Meidän kodista kävelee rannalle viidessä minuutissa. Viime kesänä kävin rannalla vaan istumassa ja fiilistelemässä, mutta tällä kertaa haluun oikeesti myös uskaltaa pulahtaa veteen.

6. Tee porrastreeni
Nyt kun oon päässy treenaamisen makuun, niin ois ihana käydä testaamassa porrastreeniä Pyynikillä tai Pispalassa. En oo porrastreeniä ikinä vetäny, joten ois hauska ottaa haaste vastaan!

7. Käy allas sea poolilla
Tän oon halunnu tehdä siitä asti, kun allas sea pool avattiin. Ens kesänä vois olla sen aika!

8. Ulkoile pyynikillä
Pyynikillä oon käynyt nyt kaks kertaa munkilla ja näköalatornissa. Oon saanut sellasen kuvan, että siellä ois tosi kivoja ulkoilureittejä. Mikä oiskaan parempaa, kun käydä ensin ulkoilemassa ja suunnata siitä parhaille munkeille!9. Ui viidellä eri rannalla
Viime kesänä tuli uitua tosi vähän ja se jäi harmittamaan. Niinpä nyt pistetään testiin ainakin lähiranta, käydään mökillä uimassa saunassa ja kesän reissulla tulee kierettyä uimarantoja.

10. Aja polkupyörällä yhteensä ainakin 15km
Toivon, että pyöräilystä tulisi mulle vaihtoehto bussin rinnalle. Mun jopossa ei oo vaihteita, joten sen ajaminen tuntuu mulle ainakin kyllä raskaalta. Otan kuitenkin tavotteeksi ajaa sillä enemmän kun viimekesänä - vaikkapa sitten kauppaan tai muuta pientä. Jospa toi 15km saataisiin yhteensä kasaan!

Sitten vaan ootellaan kesää! Ei oo enää kyllä kun toukokuu jäljellä ja se tulee menemään niin nopeesti. Mulla jää kesälle vielä suoritettavaks yks kurssi, joten kesän alkaminen ei tunnu niin selkeeltä. Kuitenkin on ihanaa kun säät lämpenee ja opinnot helpottaa. Toivotaan, että vielä löytyisi joku kiva kesätyö!

Mitä sä aiot tehdä kesällä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti